Thursday, July 21, 2011

Mood: like2 sajo..


Lame dah xupdate blog berabuk dah rasanya blog i nie..ade orang suruh i update cepat2 tp i xde idea nak tulis ape..niat kat hati nak tulis macam2 tp bile sis intan dah tolong upgradekan blog nie jadik cantik-cantik tibe2 idea jadi slow plak..motif la kan idea nie(salahkan idea plak dah)..!! adehh tp xpe I think tak lame lagi i akan start tulis something yang i memang berhajat nak tulis dr dulu..i just need more time (cehh macam la ade yang kesah kan??motif la nokk)..ok la adios amigos everyone…


                                         "Luvely laviosa @ ms.barney"

3 comments:

Hati Tisu said...

aku ingin memaut pada catatan ini .. sgt motip . hahahahha . kesah ape tu weyyh? kesalahan bahase kt signboard alogajah?? ceeepah;)

♥_♥cahaya fatiha♥_♥ said...

update more pliss~

'Berudu Cake House' said...

sabau2 yerk..adehh idea slow sgt2 nie hahaha